follow Catalog firme » Echipamente » Instalatii climatizare » Centrale tratare aer
  home     Instalatii climatizare   Centrale tratare aer

Centrale tratare aer

Obtineti cel mai bun pret pentru centrale tratare aer completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
centrale tratare aer (IASI)
De peste 18 ani, KIN aplică cunoștințe științifice, matematice și experiențe practice în crearea de procese utile pentru domeniul frigului comercial și industrial, al ventilației și climatizării și al utilajelor frigorifice. Înființată în anul 1993, KIN este o companie privată cu capital autohton care oferă servicii complete de consultanță, proiectare, livrare, transport, montaj și service în garanție și postgaranție. Firma activeaza in domeniul..
0741 *** ***Click aici!
centrale de tratare aer (BUCURESTI)
Climalux center este specializata in lucrari de instalatii hvac (incalzire, ventilatie si aer conditionat) si de frig tehnologic (industrial si comercial), asigurand servicii de proiectare, furnizare, montaj, p.i.f. si service. in calitate de antreprenor principal sau subantreprenor, executam lucrari "la cheie" pentru orice tip de instalatii hvac. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0219 *** ***Click aici!
centrale tratare aer (BUCURESTI)
Suntem compania AVI COMPACT SRL, cu sediul in Str. Aristide Pascal, Nr. 27, Sector 3, judetul BUCURESTI si activam in domeniul splituri aer conditionat, sisteme aer conditionat si agregate de tratare. Oferta noastra mai include si chillere, sisteme vrv, sisteme incalzire si instalatii climatizare...
021/ *** ***Click aici!
centrale tratare aer (HUNEDOARA)
Firma luks technik srl va ofera o gama diversa a produselor de aer condiţionat. incepand de la produse destinate locuintelor pana la cladiri, hale de producţie, fabrici sau spitale. suntem la dipoziţia dumneavoastră cu informatii si oferte avantajoase. unic importator si distribuitor al produselor sinclair in romania, distribuitor de filtre marca aaf, companie de renume mondial în domeniu, distribuitor ventilatoare, accesorii si centrale..
0354 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie